Lesbická aféra? V nočnom klube sa prominentky postarali o hlboké dojmy

Speváčka Pink (24) a herečka Kristianna Loken (24), ktorá zahrala kyborga v Terminátorovi 3, sa k sebe majú! A vôbec sa to nesnažia ukryť. Stáli návštevíci klubu Jimmy’s v Monte Carle neverili vlastným očiam. V nedeľnú noc tancovala na parkete nápadná dvojica žien: jedna bola vysoká (180 cm) a krásna ako sen, druhá nízka (163), ale s vynikajúcim citom pre rytmus. Kristianna a Link sa od seba celý večer nepohli. Nemohli od seba odtrhnúť oči, a nielen to!

Návštevníci klubu mali dojem, že obe majú tisíc rúk, pretože v expresnom tempe sa oblápali. Pink, ktorá sa nedávno rozišla s kanadským spevákom Careyom Hartom, sa nakoniec vrhla na Kristiannu a pred skamenenými svedkami ju objala a vášnivo pobozkala. „Bolo to dosť trápne. Ale ony vyzerali, že si to poriadne vychutnávajú,“ hovorí návštevníčka klubu. Až keď Pink zbadala fotoreportérov, zatiahla Kristiannu do tmavého kúta. Zvláštne prejavy vzájomnej náklonnosti pokračovali aj na druhý deň, keď sa speváčka spolu s Kristiannou objavili v monackej kaviarni. Lenže namiesto toho, aby spôsobne usrkávali kávu s mliekom, obe dámy sa opäť oblápali. „Mali ruky všade!“ tvrdí očitý svedok.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin
The following two tabs change content below.

SITA

SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. je najväčší poskytovateľ komplexných informačných služieb na Slovensku. Je moderným informačným médiom založeným na báze nezávislej tlačovej agentúry.