PINK na AVON EUROPA FESTE 2004

Už len tri týždne delia Bratislavu od hudobnej udalosti tohto roku – koncertu americkej hviezdy pop music P!NK, ktorá v rámci svojho turné neobíde ani Slovensko. A keďže poznáme náš (lesbický) vzťah k PINK, nemôžeme na lesbe.sk túto informáciu obísť…

Výťažok z festivalu Avon Europa Fest 2004 bude venovaný nadácii Medical – nadácii onkologickej chirurgie.

Na Avon Europa Feste 2004 vyvrcholí celoročná zbierka AVON proti rakovine prsníka , ktorej výťažok AVON odovzdá nadácii Medical. Už minulý rok firma Avon odovzdala nadácii Medical šek na 2 milióny slovenských korún.

P!NK na letnej časti svojho turné navštívi 35 miest v celej Európe ( Švedsko, Luxembursko, Nemecko, Rakúsko, Škótsko, Írsko, Belgicko, Rusko, Poľsko, Taliansko, Českú republiku, Turecko, Francúzsko, Dánsko, Anglicko, Chorvátsko, Srbsko, Anglicko, Island. )

P!NK vystúpi v rámci festivalu Avon Europa Fest 2004 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 16. júla, ktorý sa začína o 18 –tej hodine .

V rámci festivalu vystúpi spolu s ďalšími interpretkami (skupina PEHA – SR, Rebeka – ČR, Tamee Harrison – Rakúsko) a veríme, že predvedie svoj strhujúci a energiou nabitý koncert.

Okrem toho, že sa ľudia pýtajú, kde si môžu kúpiť lístky je druhou najčastejšou otázkou, ktorá znie z úst volajúcich na našu infolinku 0904 836 741 – ako dlho bude trvať samotné vystúpenie P!NK – bude to plných 90 minút!. Diváci sa teda skutočne majú na čo tešiť !!!

Od mája sú v sieti predajných miest www.ticketportal.sk k dispozícii V.I.P. lístky na státie za 990,- Sk a na sedenie (presne na miesto, ktoré si divák sám vyberie v predpredaji ) za 1200,-Sk.

Od pondelka 28. júna budú k dispozícii aj lístky na státie za 550,- Sk a lístky na tzv. voľné sedenie takisto za 550,- Sk.

Lístky si môžu diváci zakúpiť nielen v Bratislave, ale aj v každom okresnom meste!!! na Slovensku, pretože ticketportal je online napojený na 90 predajných miest – väčšinou sú predajnými miestami cestovné kancelárie a mestské informačné strediská.

Bližšie informácie získajú diváci na infolinke 0904 836 741 alebo na www.background.sk , kde najdu aj zoznam predajných miest.

Takže diváci nielen zažijú skvelý koncert ale aj prispejú kúpou vstupenky na dobrú vec.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin
The following two tabs change content below.
Prvé lesbické združenie Museion, primárne svojimi cieľmi a aktivitami zamerané na slovenskú lesbickú komunitu, vzniklo v roku 1994 a v priebehu rokov sa stalo rešpektovanou súčasťou slovenskej občianskej spoločnosti a ľudskou i aktivistickou sieťou (nielen) lesieb na Slovensku.