Lesbická víkendovka

Občianske združenie Podisea pozýva na víkendovku do Herlian (pár kilometrov od Košíc) v termíne od 15. 4. do 17. 4. 2005.

Z programu:
Piatok – večerou sa akcia začína. Po večeri v prípade pekného počasia strávime večer pri ohníku, gitare a všeličom, čo si donesieme. Náhradný program: biliardový turnaj.

Sobota – po raňajkách vychádzka do nádhernej prírody, prípadne umelecká dielňa – modelovanie z modelárskej hliny. Po obede, od 15. hod. začne beseda s Natáliou Sedlák Vendelovou. Besedovať budeme do večere. V neskorších hodinách bude diskotéka. Doneste svoje obľúbené CD.

Nedeľa – po obede je oficiálny koniec, dopoludnia bude finále biliardového turnaja.

Ubytovanie: v krásnej, zrekonštruovanej ubytovni Gejzír, izby sú 2-posteľové, každá izba má vlastné sociálne zariadenie, TV… Rezervovaná je miestnosť na besedy a disco, biliard, Hi-fi vežu… V nádhernom areáli Herľany sa nachádza skutočný a funkčný gejzír. Cena ubytovania je 220,- Sk za jednu noc.
Kapacita: 20 lôžok.
Strava: výborne a výdatne tam varia, cena za jednu plnú penziu (raňajky, obed, večera) je okolo 180 až 200,- Sk.
Organizačný poplatok: 35,- Sk na osobu.
Doprava: Herľany sa nachádzajú 25 km od Košíc. Bus: Košice – Herľany Gejzír: 16.55, 18.35, 20.20.

V prípade aj predbežného záujmu o akciu zavolajte na tel. č.: 0905 31 61 62, alebo emailujte na podisea1@szm.com (kvôli kapacite a zálohe).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin
The following two tabs change content below.
Prvé lesbické združenie Museion, primárne svojimi cieľmi a aktivitami zamerané na slovenskú lesbickú komunitu, vzniklo v roku 1994 a v priebehu rokov sa stalo rešpektovanou súčasťou slovenskej občianskej spoločnosti a ľudskou i aktivistickou sieťou (nielen) lesieb na Slovensku.